Daarom... werk met betekenis

Op het hoofdkantoor van Timon in Zeist ondersteunen we al onze zorgprofessionals bij het uitvoeren van hun missie: kinderen, jongeren en hun gezin dichterbij hoop, herstel en perspectief brengen.

Bedrijfsondersteuning bij Timon

Of je nu facilitair medewerker, controller, IT’er, HR adviseur of Marketing en Communicatie adviseur bent: op onze afdelingen werken mensen met een groot hart voor jongeren. Samen aan onze mooie missie werken geeft veel energie. 

Werkomgeving

In Zeist werk je met zo’n 85 collega’s aan de missie van Timon. In een professionele, maar ook gezellige sfeer werk je samen in een team van professionals waar volop ruimte is voor eigen inbreng. 

Professionalisering

We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Elk team krijgt daarom een opleidingsbudget waarmee je individueel of als team relevante trainingen kunt volgen. Ook gaan we gemiddeld twee keer per jaar met al het personeel van het Bedrijfsbureau op uit om de onderlinge samenwerking te versterken. Teambuilding vinden we belangrijk!

Meekijken in de praktijk

Natuurlijk is het leuk en leerzaam om zo nu en dan mee te kijken op de werkvloer. Hoe gaat het er nu aan toe op de locaties waar jongeren wonen? Voor welke uitdagingen staat je collega-jeugdhulpwerker of een vrijwilliger? Zeker in je eerste jaar bij Timon vragen we je om op bezoek te gaan en zelfs mee te draaien op onze locaties. Dat is ontzettend leuk en leerzaam.  

Help je mee?

Ben je benieuwd wat Timon voor jou kan betekenen? Bekijk onze vacatures, of kom eens vrijblijvend op gesprek. Wij denken graag met je mee over jouw mogelijkheden!