Daarom... een nieuwe uitdaging

Al meer dan dertig jaar richten wij ons op zorg voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in de zorg? Timon groeit en is op zoek naar nieuw talent.

Hoe ziet je inwerktraject eruit?

Als ervaren professional in de jeugdhulp krijg je direct veel verantwoordelijkheid. We vinden het daarnaast belangrijk dat je bij vragen snel terug kunt vallen op een directe collega. Daarom koppelen we je aan een buddy die je in de eerste periode helpt. Ook heb je in het eerste jaar regelmatig coachingsgesprekken.  

Flexibel

Werk je in de ambulante zorg? Dan kun je voor een groot deel vanuit huis werken. Ook je werktijden zijn dan flexibel in te delen. In alle functies is overleg mogelijk over werkdagen en –tijden. 

Opleidingsaanbod jeugdhulp

Timon biedt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. We hebben een breed opleidingsaanbod, en al onze trainingen en opleidingen zijn Cedeo- en SKJ-geregistreerd. Wanneer je bij Timon in dienst komt, volg je in ieder geval drie trainingen gericht op jouw doelgroep en/of zorgvorm. Wil je extern een opleiding volgen? Ook dat is mogelijk!

Doorgroeien

Ben je toe aan extra uitdaging? Binnen Timon zijn er mogelijkheden om je verder te professionaliseren of door te groeien. Hierover ga je regelmatig in gesprek met je teammanager.

 Voel je thuis bij Timon
In je werk bij Timon heb je veel verantwoordelijkheid. Maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Binnen je team zoek je elkaar op voor professionele én persoonlijke steun. Zo nu en dan een feestje draagt zeker bij aan een goede teamspirit.  

Warm geworden?

Heb je al een aantal jaren ervaring in jouw specialisatie, dan is direct een vast contract een optie bij Timon. Benieuwd geworden naar de vacatures? Bekijk ons vacatureoverzicht of kom eens vrijblijvend op gesprek.