stage bij timon

Jij bent gepassioneerd om het verschil te maken in het leven van jongeren in de jeugd- en (jong)volwassenenzorg. Kom stage lopen bij Timon. Onze stages bieden unieke kansen om praktijkervaring op te doen, te leren van ervaren professionals en verschil te maken.

Verschillende stages

Of je nu geïnteresseerd bent in residentiële zorg,  pleegzorg of een afstudeeronderzoek, bij Timon hebben we diverse stagemogelijkheden die aansluiten bij verschillende studieachtergronden. Zo kun je naast de stageplaatsen in de jeugdzorg ook stagelopen bij onze bedrijfsondersteuning. Wij bieden stageplekken voor derde- en vierdejaarsstudenten op mbo-niveau 4 en hbo-niveau. 

We vinden goede begeleiding tijdens je stageperiode belangrijk. We geloven in het delen van kennis en het creëren van een leerrijke omgeving. Daarom krijg je een stagebegeleider uit het werkveld met wie je nauw samenwerkt en jouw aanspreekpunt is tijdens je stage. Bij Timon krijg je de kans om nauw samen te werken met ervaren professionals en deel uit te maken van een organisatie die zich inzet voor positieve verandering.

Aanbod

Als je enthousiast bent over het werken met jongeren in een dynamische en ondersteunende omgeving, nodigen we je uit om te solliciteren voor een stage bij Timon. Je vindt al onze stagevacatures op de vacaturepagina www.werkenbijtimon.nl. Staat er geen passende vacature open? Dan is het aanbod voor dit studiejaar vervuld en kunnen we je hopelijk volgend studiejaar helpen. 

Goed om te weten, dat in februari de stages online komen voor het nieuwe studiejaar vanaf september. In oktober komen de stages online voor de stageperiode vanaf januari/februari. Wil je op de hoogte blijven? Maak dan vast een jobalert aan. Zodra er nieuwe stages online komen, krijg je automatisch een melding in je mail. 

Over Timon

Timon is een bevlogen, christelijke organisatie met een geheel eigen benadering van de zorg. Iedereen met een hulpvraag kan een beroep op ons doen, ongeacht (culturele) achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 700 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. We zijn gedreven, denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Bij Timon geloven we dat ieder mens uniek, gewild en waardevol is. Welkom zijn en je thuis voelen is belangrijk.

Contact

Heb je vragen over stages bij Timon? Neem gerust contact met ons op via werkenbij@timon.nl. Een open sollicitatie voor een stage is niet mogelijk. Solliciteren kan alleen via de website op een specifieke vacature.