DAAROM... START JOUW LOOPBAAN BIJ TIMON

Heb jij net je sph-, spw- of social work-opleiding afgerond? Bij Timon kun je direct aan de slag! We bieden je veel mogelijkheden om door te groeien in de jeugdhulp en maatschappelijke begeleiding.

Wat ga je doen?

Dat hangt natuurlijk af van je functie. Maar wat je ook gaat doen, of het nu in de jeugdhulp of de Wmo is: kinderen, jongeren en hun gezin komen door jou dichterbij hoop en herstel. Bekijk wat hier Timon voor hen betekent.

Hoe start jouw loopbaan bij Timon?

Als je baan bij Timon je eerste baan is, krijg je in het eerste jaar extra ondersteuning. Binnen je team word je gekoppeld aan een meer ervaren buddy die met je meedenkt en je helpt wanneer dat nodig is. Daarnaast krijg je een coach waarmee je maandelijks een gesprek voert over jouw werk in de jeugdhulp.

Professionalisering

Bij Timon vinden we het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Dat doe je natuurlijk vooral in de praktijk. Aanvullend daarop zijn er veel mogelijkheden om binnen of buiten Timon een training of opleiding te volgen. Als starter volg je in de eerste twee jaar sowieso drie trainingen die aansluiten bij de doelgroep of het zorgconcept waarvoor je werkt.

Doorgroeimogelijkheden

Heb je het naar je zin bij Timon, maar kun je wel wat extra uitdaging gebruiken? Als young professional krijg je na twee jaar de mogelijkheid om door te stromen. Ben je bijvoorbeeld als jeugdzorgwerker D gestart, dan kun je na twee jaar als jeugdzorgwerker C of zelfs B aan de slag. Ook is de functie van maatschappelijk begeleider dan een optie. Binnen Timon kun je een SKJ-registratie behalen of registreren bij het Registerplein.

Voel je thuis bij Timon

Ook een starter krijgt bij Timon veel eigen verantwoordelijkheid. Maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Als (zelforganiserend) team, maar ook als starter binnen Timon, zoek je elkaar op voor professionele én persoonlijke steun. En ja, daar hoort af en toe een feestje bij. Gezellig. 

Warm geworden?

Ben je benieuwd wat Timon voor jou in petto heeft? Bekijk onze vacatures, of kom eens vrijblijvend op gesprek. 

Vanuit je hart Werken aan een goede basis waardoor kwetsbare vrouwen, waaronder moeders de zorg krijgen die zij verdienen. Dankzij jouw bijdrage hebben zij weer hoop op herstel en pe...

Vanuit je hart Werken aan een goede basis waardoor kwetsbare meiden, jonge moeders (en vaders) en hun kindjes de zorg krijgen die zij verdienen. Dankzij jouw bijdrage hebben zij weer...

Vanuit je hart Als hulpverlener je verbinden met kinderen, jongeren en gezinnen in kwetsbare omstandigheden. Met hen werken aan hoop, herstel en perspectief. Dat is waar je het voor ...

Vanuit je hart Als hulpverlener je verbinden met kinderen, jongeren en gezinnen in kwetsbare omstandigheden. Met hen werken aan hoop, herstel en perspectief. Dat is waar je het voor ...