Ontmoet onze recruiters

Wanneer je bij Timon solliciteert, kom je vaak eerst in contact met onze recruiters. Zij nemen contact met je op om een kennismakings- of sollicitatiegesprek in te plannen. Wel zo fijn dus om te weten wie dat zijn. Daarom stellen onze recruiters zich graag aan je voor.

Wil je eerst contact opnemen om de mogelijkheden van werken bij Timon te ontdekken? Geen probleem! Stuur ons een mail of bel.

We horen graag van je!"Ik vind het inspirerend om met mensen in gesprek te gaan, die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging’."

Wietske Segers

Wietske is recruiter voor alle vacatures van de ondersteunende diensten op het Centraal Bureau in Zeist. . 

Leuke collega’s, een mooie missie en warme organisatie. Drie redenen waarom ik met veel plezier bij Timon werk. De uitdaging om mensen te vinden die hun talenten willen inzetten bij Timon, maakt het plaatje compleet. Het geeft voldoening om talentvolle mensen aan Timon te binden en zo bij te dragen aan het belangrijke werk van de organisatie. 

Ik vind het inspirerend om met mensen op te lopen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wat drijft je en waar word je blij van in je werk? Als recruiter voer ik graag het gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen en de juiste match weten te maken. 

Dus wil je eens sparren? Neem vrijblijvend contact met mij op! 

Wietske Segers 
📧 w.segers@timon.nl 
📞
06 - 2187 60 09


Kitty Bernardus

Kitty heeft als recruiter de regio Amsterdam en de samenwerkingsverbanden onder haar hoede.

Kitty vertelt: "Het matchen van mens en organisatie omdat beiden daarvan groeien en beter van worden, is wat recruitment een mooi vak maakt. Voor Timon werf ik jeugdzorgwerkers; mensen die er bewust voor hebben gekozen om kinderen en jongvolwassenen te begeleiden naar een beter leven. Daarom werk ik bij Timon want als ik zorg voor de juiste match dan wordt daar niet alleen de kandidaat en organisatie beter van. En ik draag ook bij aan een stabieler en veiliger leefklimaat voor kinderen en jongvolwassenen.


Kitty Bernardus 
📧 k.bernardus@timon.nl 
📞 06 - 25 26 18 34

"Met mijn werk draag ik bij aan een stabieler en veiliger leefklimaat voor kinderen en jongvolwassenen.""Mensen op weg helpen naar de juiste baan (in de jeugdzorg) is een prachtige uitdaging die jaren leuk blijft om te doen!"

Michelle van den Brink

Michelle is onze recruiter van regio Midden-Nederland. 

Voordat je een sollicitatie stuurt waarin je uitgebreid vertelt wie je bent is het natuurlijk leuk om ook wat te weten van de recruiter met wie je in gesprek gaat. Sinds 2020 werk ik bij Timon en kan ik zeggen dat ik veel plezier heb aan het vinden van de juiste rol voor onze jeugdzorgwerkers. Misschien is jouw kracht op de groep of kom je juist meer tot je recht als maatschappelijk begeleider. Ik denk graag met je mee!

Zelf krijg ik veel energie van de gezellige gesprekken en de nieuwe mensen die ik mag ontmoeten. Iedereen heeft weer een eigen en verhaal en eigen wens. Ook privé ben ik graag in gesprek. Ik zet een goede kop koffie voor vrienden en familie of speel een leuk bordspel en de gesprekken komen snel op gang. Graag hoor ik jouw verhaal en babbel ik met je verder hoe je bij Timon past. Solliciteer op een van onze vacatures of neem vrijblijvend contact met mij op!

Michelle van den Brink 
📧 m.van.den.brink@timon.nl 
📞 06 - 15 69 23 53

Heidi van Essen

Heidi is interim recruiter voor al de vacatures in regio Rotterdam en Haaglanden.

Toen ik afgelopen zomer werd benaderd door Kitty met de vraag of ik ruimte had voor een opdracht bij Timon, hoefde ik niet lang na te denken. 
Een organisatie die klaarstaat om de kwetsbare in de samenleving te ondersteunen, ligt dicht bij mijn hart. 
Het is mooi om zijdelings bij te kunnen dragen aan dit waardevolle werk. Timon is een warme organisatie waar de christelijke identiteit voelbaar is.

Het team recruitment werkt hard, maar binnen het team is ook ruimte voor veel humor. Het is s
uper leuk om daar een onderdeel van te zijn.

We hopen dat al onze sollicitanten met een goed gevoel terug kunnen kijken op hun sollicitatieprocedure.  

Heidi van Essen 
📧 h.van.essen@timon.nl 
📞 06 - 15 39 62 31"Zijdelings mijn steentje bijdrage aan het mooie werk wat Timon doet, maakt mijn werk als recruiter waardevol.""Ik ga graag samen op zoek naar de verbinding en de beste stap voor jouw carrière zodat jij met een lach op je gezicht naar je werk kunt."

Bart van Hoek

Bart is recruiter voor regio West. Daaronder vallen o.a. Den Haag, Haaglanden, Rotterdam, regio Rijnmond en de vacatures in Zeeland.

Of ik wil werken voor een organisatie die hart heeft voor jonge mensen en impact in de samenleving?
Echt wel! Het eerste contact met Timon was erg goed en prettig. Ik voelde me meteen op mijn gemak maar ook serieus genomen als professional. Dat is precies wat ik ook probeer te bereiken in mijn gesprekken. Een klik, een goed gesprek met daarin ruimte voor persoonlijkheid en professionaliteit. Daarnaast vind ik humor een belangrijke toevoeging. Het dagelijks leven is al serieus genoeg, een beetje humor als tussendoortje maakt alles een stuk luchtiger. Je werk moet een plek zijn waar ook gelachen kan worden.

Timon bestaat uit een hele hoop mensen met een passie voor de samenleving. Met een hart voor de mensen naast hen en oog voor de kwetsbaren of voor hen die anders zijn. Met diverse christelijke achtergronden zorgen ze voor een prachtige mix van persoonlijkheden die samen keihard werken voor een betere samenleving. Dat maakt werken voor deze organisatie zo gaaf.

Bart van Hoek
📧 b.van.hoek@timon.nl 
📞 06 - 15 27 40 09

Young Professionals

Wij vinden het belangrijk dat young professionals 
bij Timon aan de slag kunnen met hun talenten.

Trainingen en loopbaan

Je geeft sturing aan jouw loopbaan en krijgt ruimte om jezelf professioneel te ontwikkelen.

Medewerkersdagen

Jaarlijks ontmoeten en inspireren alle collega's van Timon elkaar tijdens een medewerkersdag.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!